FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Консултации за родители

Как да махнем памперса и време ли е за гърне?
Как да се откажем от залагалките и бибероните?
Как да се справим с детската агресия?
Как да се справим с протестното поведение и честото “не”?

Ако и Вие си задавате тези въпроси, ние можем да ви помогнем!

Ако детето ви търси непрестанно внимание, изразявайки ги чрез хленчене, плач, протести, непрестанни искания…
Ако чувствате, че постоянно сте в битка с детето си…
Ако има нестабилно внимание и лоша концентрация…
Ако ви побърква в колата, тръшка се, реве по цял ден и нощ, не иска да спи, не иска да яде, не си мие ръцете, зъбите, точно, когато най-много бързате се намокря или решава, че не иска тези дрехи…

Ние подаваме ръка! Основна цел на Адлериански институт България е да бъде в помощ на родителите по всички от изброените теми и много други, свързани с основните етапи от детското развитие.

Онлайн консултации

Ако вашето семейство се справя добре и просто имате нужда от съвет или техники, резервирайте еднократна онлайн сесия във връзка с поведенчески проблеми и казуси с отглеждане на детето по предварително зададена от вас тема.

40лв.

Времетраене: 40мин.

Програма "Изграждане взаимоотношение дете-родител"

  • Как да изградим свързаност и сигурност на детето си?
  • Разбираме ли какво ни казва детето чрез емоциите си?
  • Как да научим децата на полезни навици през желанието?
  • Как да различим безпокойството на детето и чувстото му на сигурност от обикновен каприз?
  • Как се справяме в критични ситуации?
  • Познаваме ли етапите от детското развитие и свързаните с него поведение?

__лв.

15 срещи по 60 минути

Децата трябва да се чувстват сигурни в заобикалящия ги свят. Но те също трябва и да се научат, че в крайна сметка сами са отговорни за създаването на тази сигурност за себе си. За да научат този голям житейски урок, те трябва да се научат на смелост- да продължават и преминават през трудности и отговорности. По систематичен, безопасен и забавен начин.

Чрез Вас Адлер Институт България ще помогне на вашето дете да изследва и раширява всички физически, умствени и печеливши граници на духа.

  • „ Онлайн консултациите са чудесен избор за своевременно решение на въпроси свързани с Вашето дете. Записването на час и самата консултация са в рамките на една седмица, което е страхотно , когато имаш притеснения , свързани с дете. Говорихме по предварително зададените от мен теми и получих яснота на всичките ми въпроси , също така, консултантите ми дадоха практически решения за казусите със сина ми като например : как да говоря с него, за да бъда чута, как да му помогна да изразява себе си, как да се справя с емоциите и т.н. За мен е важно да разбирам поведението на сина ми и да намирам адекватен подход към него и именно в това ми помогнаха консултантите- разбирателство и сътрудничество с детето ми. При нужда ги препоръчвам с две ръце! “
    Радмила
TOP