IMG_973да3

Драгомира Павлова

Основател на частна детска градина «Бобче Топче», гр. София и Адлер Институт България.

Драгомира е икономист и финансист по образование. Има зад гърба си 18 години опит като мениджър и консултант по маркетинг и продажби. Тя стига до най-високите постове във финансовия сектор, но открива, че това не й носи удовлетворение.

Постепенно развива интереса си към психологията и завършва психодрама към Психодраматична работилница.

През 2015 година става майка на момиченце и това пресича пътя й с д-р Гергана Маркова.

През 2017 година Драгомира Павлова и д-р  Маркова създават ЧДГ Бобче Топче в гр.София. Драгомира работи усилено по създаването, лицензирането на Бобче Топче като частна детска градина към МОН.

През 2019 година основава Адлер Институт България, съвместно с Гергана Маркова.

Тя е основен двигател на партньорството между Адлер Институт България и Адлер Институт Израел, най-големия институт за индивидуална психология в света. Тя осъществява всички дейности по лицензиране, регистриране и легално признаване на института.

Нейните контакти с Адлер Инситут Израел водят две поредни години самия изпълнителен директор на института, Оснат Харел, като гост лектор в дните ина индивидуалната психология в София и Стара Загора. Драгомира взема участие не само като организатор, но и като преводач.

През 2020 година се дипломира към Адлер Институт Израел и сертифицира като ментор на родители. Освен един от създателите, тя е и Финансов и Административен директор на института.

Има две прекрасни деца, които възпитава в духа на индивидуалната психология.